miercuri, 20 februarie 2019

Fiul cel mic al lui Tudorel Toader a fost operat la IașiFiul cel mic al ministrului Justiției, Tudorel Toader, a fost operat de medicii din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iași, în urma accidentului în care a fost implicat. 

Surse susțin că, în urma accidentului în care a fost implicat Andrei Toader (21 de ani), fiul ministrului Justiției a fost operat cu succes la coloana lombară.

Unul dintre motivele vizitei la Iași a lui Tudorel Toader îl constituie și starea de sănătate a acestuia.

Surse medicale au precizat că tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale și că, acum, merge pe propriile picioare, starea sa de sănătate fiind una bună.

Andrei Toader a ajuns marți dimineață la spital, după ce ar fi ațipit la volan și mașina pe care o conducea a intrat în câteva podețe de pe marginea unui drum din județul Iași. Medicii ieșeni declarau că atât fiul lui Tudorel Toader, cât și tânăra cu care se afla în mașină nu au suferit leziuni grave, ei fiind conștienți la prezentarea în spital, dar că fiul ministrului Justiției a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași având o traumă de coloană lombară.

 

 
 

 

Comenteaza aceasta stire