vineri, 19 iulie 2019

Fostul antrenor al lui Halep, Darren Cahill, 'schimbă' sporturile și intră în conducerea unui club de...fotbalDarren Cahill și-a găsit un nou angajament după ce s-a despărțit de Simona Halep. Omul care a stat în spatele succesului din 2018 al româncei a acceptat un post în conducerea clubului de fotbal australian Port Adelaide.

 Fostul antrenor australian al Simonei Halep a acceptat o nouă provocare, iar informația a fost anunțată oficial de președintele clubului, David Koch: “În numele conducerii și a întregului club suntem fericiți că Darren Cahill a acceptat invitația clubului Port Adelaide. Să fiu sincer, eram interesat de aducerea lui Darren Cahill de ceva timp, iar acum a venit timpul. Desigur, toți știm pasiunea pe care Darren o poartă clubului Port Adelaide, fiind crescut aici și fiind brand ambassador în ultima perioadă", a declarat oficialul clubului de fotbal australian.

Inclusiv Cahill a vorbit despre noua provocare pe care a acceptat-o: "Consider că pot adăuga o mare valoare conducerii clubului și abia aștept să încep să mă implic. Nu am nicio îndoială că gruparea se îndreaptă în direcția corectă, atât pe teren, cât și în afara lui, și este foarte captivant să fiu implicat din această calitate", a spus Darren.

 

 

Comenteaza aceasta stire