joi, 18 iulie 2019

Gwen Stefani, anunț devastator pentru fani. Va mai cânta?

16:23, 23 mai 2018 444 vizite


Cântăreața americană Gwen Stefani a declarat într-un interviu că se află la "capătul călătoriei sale ca muzician, din cauza vârstei", pentru că face acest lucru de peste 30 de ani, potrivit bbc.com.

 

Cântăreața în vârstă de 48 de ani, care, din iunie, va susține o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas, a sugerat că se gândește să renunțe la cariera sa muzicală.

Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, aceasta a declarat: "Este perfect pentru mine să pot să susțin show-urile la Las Vegas, este un lucru perfect pentru mine ca mamă, dar și din punct de vedere creativ".

Aceasta a mai spus că a devenit din ce în ce mai greu să se ocupe de un turneu având trei copii la școală.

Stefani a mai spus că a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorțul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut "o criză personală și a simțit cum muzica se revarsă din ea".

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" și "Don't Speak". Cel mai recent album solo al cântăreței, al treilea, datează din 2016, "This Is What the Truth Feels Like". Cântăreața recompensată cu trei premii Grammy a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial.

Gwen Stefani este și un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu liniile vestimentare L.A.M.B. și Harajuku Lovers.

În perioada 2014 - 2017, cântăreața a fost și membru în juriul emisiunii concurs "The Voice", difuzată în Statele Unite ale Americii de postul NBC.

 

 

Comenteaza aceasta stire