sîmbătă, 24 august 2019

HC Dobrogea Sud Constanța este campioana sezonului regulat în Liga Națională de handbal masculinHC Dobrogea Sud Constanța este campioana sezonului regulat în Liga Națională de handbal masculin, după ce a terminat la egalitate, 22-22, pe terenul echipei CSM București, în penultima etapă. În aceeași rundă s-au consemnat alte două rezultate de egalitate.

Constanța va avea avantajul terenului propriu în cazul în va ajunge în finala mare. „Delfinii” și-au menținut avansul de patru puncte în fața echipei CSM București, înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Formația din Capitală a avut trei goluri spre final, 21-18, dar nu a reușit să mențină avantajul. HCDS a egalat la 22-22 în minutul 59 și chiar a avut șansa victoriei, dar până la urmă și-a atins scopul și cu rezultatul de egalitate.

Dacă problema locului 1 a fost rezolvată, acum atenția s-a mutat către locul 2, acolo unde Dinamo speră să prindă CSM București în ultima etapă. Într-un meci cu câțiva suporteri în tribună, după ce Comisia de Apel a desființat în parte Hotărârea Comisiei de Disciplină (decizia ințială a fost să le închidă porțile echipelor Steaua și Dinamo pentru două meciuri; s-a păstrat doar penalitatea pecuniară), Dinamo a învins Dunărea Călărași cu 30-21 și s-a apropiat la 3 puncte de CSM. Campioana en-titre va juca în ultima etapă la Minaur, iar CSM la Poli. La egalitate de puncte, Dinamo are avantajul meciurilor directe.

S-au mai consemnat rezultatele: CSM Focșani – Poli 28-28, Buzău – Steaua 23-23, Bacău – Suceava 26-24, U Cluj – Făgăraș 28-36. Joi se mai joacă Turda – Minaur.

Comenteaza aceasta stire