sîmbătă, 23 martie 2019

Hillary Clinton, despre scandalul Lewinsky, la 20 de ani după ce s-a întâmplat: Bill a procedat corectHillary Clinton, fost secretar de Stat și candidat la președinția SUA, crede că relația pe care soțul său, fostul președinte Bill Clinton, a avut-o cu Monica Lewinski, stagiară la Casa Albă, nu a fost o formă de abuz de putere, astfel că nu necesita demisia.

 

Întrebată, într-un interviu acordat CBS News, dacă aventura pe care Bill Clinton a avut-o cu Monica Lewinski a fost o formă de abuz de putere, Hillary Clinton a răspuns: "Nu", argumentând că stagiara era adultă, având 22 de ani.

Întrebată dacă Bill Clinton ar fi trebuit să demisioneze din funcția de președinte al SUA din cauza scandalului, Hillary Clinton a spus: "Absolut, nu".

Monica Lewinsky a contrazis-o pe Hillary Clinton. "Ceea ce s-a întâmplat între mine și Bill Clinton nu a fost o agresiune sexuală, deși acum ne dăm seama că a fost un abuz grosolan de putere", a scris Monica Lewinsky într-un editorial publicat în revista Vanity Fair.

 

Comenteaza aceasta stire