miercuri, 19 iunie 2019

IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL! Salvamontist snopit în bătaie de un interlop: 'M-a lovit în cel mai laș si mișelesc mod posibil... mâine urmați voi'! VIDEOUn voluntar al Serviciului Salvamont din localitatea maramureșeană Borșa a fost bătut de un bărbat în timp ce era la masă cu prietenii, salvamontistul spunând că agresorul este "un interlop local", potrivit Digi 24.

Salvamontistul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost internat în spital. El spune că va depune plângere la Poliție împotriva agresorului, cunoscut în oraș pentru comportamentul său violent.

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

"Un interlop local, cu asta se ocupă, e un fel de bătăuș al satului, prost educat, prost crescut, nu se poate discuta cu el, e foarte violent", a spus salvamontistul despre agresorul sau.

El povestește pe Facebook că tocmai ajutase, împreună cu un coleg, o femeie care își rupsese piciorul, după care a intrat într-un local să bea un ceai:

"Vă salut dragi borseni. Nu știu câți dintre voi mă cunosc, de pe facebook sau din viața reală. In mod normal nu prea postez imagini sau informații despre mine însă anumite circumstanțe mă obligă să o fac. După cum știți seara trecută am fost victima unei agresiuni. Cu toții va întrebați cum a fost posibil.

In jur de ora 19:00 am trecut pe lângă BCR. Am auzit niște țipete de la o femeie. M-am oprit su an observat că o doamnă a alunecat pe gheață si si-a fracturat piciorul. Am mai chemat un coleg de la Salvamont si am mers la ea să o ajutăm. Am luat-o pe sus, am urcat-o in mașina unei prietene si am trimis-o la spital. Toate bune, saraca femeie, am mers cu colegul meu la un ceai la Luca. Dupa un timp intra individul (Colț alb), ne salută, dau mâna cu el si fara nici un motiv a început sa mă amenințe cu moartea, invocând diverse motive banale. Am incercat sa discut cu el civilizat dar nici o șansă. M-a lovit cu pumnul direct in față in cel mai laș si mișelesc mod posibil.

Despre mine.

Am aproape 35 de ani. Niciodată de când locuiesc in Borsa nu am dat o palmă cuvia. Întotdeauna am evitat conflictele si mi-am vazut de treaba mea. De ani de zile mă implic in comunitate, am organizat campani de ecologizare cu sute voluntari, am fost voluntar SMURD un an de zile, de aproape 4 ani sunt salvator montan, am salvat si ajutat împreună cu colegii mei zeci de oameni si nu doar pe munte.

Întotdeauna mi-am rezolvat conflicte prin dialog cu orice persoană pe care am suparat-o sau am deranjat o si invers.

Incerc prin ceea ce fac sa creez un model social demn de urmat noua generație care vine dar si pentru copii mei. Imi doresc ca ei să crească intr-un oraș liniștit si civilizat.

Se pare însă că o mână de oameni nu doresc acest lucru. Au nevoie ca voi sa traiti in teroare ca sa-si satisfacă nevoia de putere si importanță in societate. In timp ce scriu aceste rânduri sint in spital sub supraveghere medicală. Copii mă suna si nu inteleg de ce nu am ajuns aseara acasa si de ce nu le-am dus dimineață la scoală. Asta e realitatea mea acum.

Concluzia.

Am stat linistit toată viața si mi-am vazut de treaba mea. Am crezut ca e deajuns si nu o sa am probleme cu nimeni. M-am înșelat.

Azi am fost eu, mâine urmați voi , copii vostrii, fratii voștri si părinții vostrii.

Întrebarea mea este. Ce facem? Ne așteptăm randul? Sau începem sa ne implicam.

O sa am o discuție cu domnul primar si o sa-i propun un proiect la nivel de oras pentru a scapa odata pentru totdeauna de teroarea la care suntem supuși.

Pentru asta trebuie sa ne implicam cu toții. Cum ? O sa va aduc la cunostinta cat mai curând.

Comenteaza aceasta stire