joi, 17 ianuarie 2019

Imagini șocante pe Facebook! Un tânăr amenință că va arunca femei în fața metroului: 'Arunc cel puțin una până mă prindeți'Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a transmis în timpul unui live pe Facebook că va arunca cel puțin o femeie în fața metroului. 

Clipul video i-a alarmat pe internauții care au făcut apel la autorități pentru a-l prinde pe individ.

"Acest individ amenință chiar în aceste momente pe un LIVE că va repeta scena de la metrou, va arunca cel puțin o femeie în fața metroului până îl vor prinde autoritățile. Distribuiți masiv să ajutăm autoritățile să îl identifice până nu va fi prea târziu", este una dintre postări.

Puțin mai târziu, bărbatul a anunțat că polițiștii i-au făcut dosar penal pentru amenințare, iar contul „Colonelu Morteni” a fost șters.

Tânărul și-a reluat activitatea pe rețeaua de socializare, postând mai multe mesaje prin care și-a exprimat nemulțumirea față de știrile apărute în legătură cu el. Acesta a spus că amenințarea a fost „la mișto”, luând în derâdere acțiunea autorităților române.

Pe 12 decembrie 2017 o tânăra în vârstă de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă în față trenului de o femeie în vârstă de 36 de ani.

Comenteaza aceasta stire