luni, 28 mai 2018

Incident la un loc de joacă din Capitală: un copil și-a fracturat coloana!Un incident a avut loc, miercuri seara, în Parcul Tei din București, la un loc de joacă, după ce unul dintre echipamente s-a defectat, o fetiță fiind rănită. 

Potrivit primelor informații, o chingă a unui echipament de joacă s-ar fi desprins iar copilul s-a dezechilibrat și a căzut.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului face verificări, o echipă deplansându-se la fața locului. De asemenea, pentru stabilirea cauzei incidentului, s-a luat legătură cu Administrația Domeniului Public, Sector 2, au precizat pentru Mediafax reprezentanții ANPC.

"Facem si noi o ancheta interne, aceste locuri se verifica săptămânal. O să vedem dacă este vina cuiva, dacă este o mână criminală. Anchetăm și, când avem ceva clar, prezentăm public", a declarat Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2.

Prima măsură a fost scoaterea din uz a echipamentului respectiv.

UPDATE. Polițiștii și procurorii din Sectorul 2 al Capitalei au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce un copil a ajuns la spital în urma unui incident petrecut din cauza defectării unei instalații de joacă din Parcul Tei.

Anchetatorii urmează să stabilească persoanele responsabile de incident.

Comenteaza aceasta stire