sîmbătă, 23 februarie 2019

INFOTRAFIC. Pe trei drumuri naționale traficul este oprit, pe două se circulă îngreunat, după ploi!Traficul este oprit, azi, pe trei drumuri naționale, în județele Covasna, Suceava și Vrancea, și se circulă îngreunat pe două drumuri din Bacău șiNeamț, din cauza ploilor care au avut loc în ultimele săptămâni, potrivit Centrului Infotrafic.

Astfel, pe trei tronsoane de drumuri naționale circulația este întreruptă. Este vorba de DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localității Cătrușa, județul Covasna, de DN2H, în localitatea Milișăuți, pe podul de pe râul Suceava, județul Suceava și de DN 2L, în localitatea Soveja, județul Vrancea.

De asemenea, circulația este îngreunată pe două drumuri naționale. Este vorba de DN 12B, în zona localității Slănic-Moldova, acolo unde s-a surpat terasament pe o distanță de 100 metri, în județul Bacău și pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, acolo unde, de asemenea, s-a surpat terasament pe o distanță de 30 metri, în județul Neamț.

În continuare, este întreruptă și circulația feroviară pe secția de cale ferată 403 Brașov - Întorsura Buzăului, pe raza localității Budila, din județul Brașov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secție de cale ferată circulau însă doar garniturile unui operator privat.

Comenteaza aceasta stire