luni, 25 martie 2019

INFOTRAFIC. Pe trei drumuri naționale traficul este oprit, pe patru se circulă îngreunat, după inundațiiTraficul este oprit, azi, pe trei drumuri naționale, în județele Covasna, Suceava și Vrancea, și se circulă îngreunat pe patru drumuri din Bacău, Neamț și Prahova, din cauza inundațiilor care au avut loc în ultimele două săptămâni, potrivit Centrului Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, joi dimineața, că, în urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor și la acumulări de apă pe carosabil, pe trei tronsoane de drumuri naționale circulația este întreruptă.

Este vorba de DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localității Cătrușa, județul Covasna, de DN2H, în localitatea Milișăuți, pe podul de pe râul Suceava, județul Suceava și de DN 2L, în localitatea Soveja, județul Vrancea.

De asemeneam circulația este îngreunată pe patru drumuri naționale. Este vorba de DN12B, în zona localității Slănic-Moldova, județul Bacău, unde se circulă pe jumătate de cale, de DN15B Poiana Largului - Târgu Neamț, în zona localității Petru Vodă, județul Neamț, unde se se circulă pe jumătate de cale, de DN1 Ploiești – București și DN1A Bărcănești – Blejoi, în zona localității Bărcănești, județul Prahova.

Este întreruptă și circulația feroviară pe secția de cale ferată 403 Brașov - Întorsura Buzăului, pe raza localității Budila, din județul Brașov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secție de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.

Comenteaza aceasta stire