sîmbătă, 23 martie 2019

Italianul care ar fi ucis un român ar fi acționat în legitimă apărare. O prostituată, reținutăCetățeanul italian suspectat că a ucis un român a fost lăsat liber, anchetatorii stabilind că a fost vorba despre legitimă apărare, întrucânt românul ar fi încercat să îl tâlhărească, susțin surse judiciare. O prostitutată, suspectată că i-ar fi fost complice românului ucis, a fost reținută.

În urma audierilor, procurorii și polițiștii au stabilit că a fost vorba despre legitimă apărare, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Românul ucis ar fi fost proxenet iar femeia reținută prostituată, amândoi având intenția de a îl tâlhări pe italian, spun sursele citate.

În cursul nopții, românul l-ar fi amenințat pe italian cu un cuțit, cerându-i banii. Acesta i-ar fi spus că sunt în cutia poștală, iar femeia ar fi coborât pentru a verifica, fiind suprinsă și de camerele de supraveghere, spun surse judiciare.

Amenințat cu un cuțit, italianul ar fi încercat să se apere, omorându-l pe proxenet, susțin sursele citate.

Femeia ar fi recunoscut intenția de a-l tâlhări pe italian la audieri, fiind reținută sub acuzația de complicitate la tâlhărie.

Comenteaza aceasta stire