miercuri, 16 ianuarie 2019

James Bond 007 va avea un copil! Rachel Weisz și Daniel Craig așteaptă primul bebeluș împreunăRachel Weisz a dezvăluit că așteaptă primul său copil cu soțul ei Daniel Craig, interpretul lui James Bond în ultimele filme din seria cu celebrul spion britanic, în cadrul unui interviu cu Maureen Dowd pentru New York Times, relatează Vanity Fair în ediția sa electronică.

"Se va vedea în curând. Eu și Daniel suntem atât de fericiți. Vom avea o mică ființă umană. Abia aștept să-l cunosc pe el sau pe ea. Este un mister atât de mare", a dezvăluit actrița.

Rachel Weisz mai are un fiu de 11 ani dintr-o relație precedentă cu regizorul Darren Aronofsky, în timp ce Daniel Craig are o fiică de 26 de ani cu fosta soție Fiona Loudon.

Actrița a ținut să precizeze că nu va vorbi foarte mult despre viitorul copil, întrucât nu se simte confortabil să-și afișeze public viața personală.

"Îmi scot pălăria în fața celor care se pricep să vorbească despre viețile lor personale. Dar eu și cu Daniel suntem la fel. Pur și simplu, literal, nu ne pricepem la asta. Pur și simplu nu ne pricepem să vorbim despre viețile noastre private", a afirmat Rachel Weisz.

Ea a dezvăluit, totuși, că viața ei este foarte normală. Ea a corectat-o pe Maureen Dowd când a spus că Daniel Craig îi gătește lasagna și îi face masaj la picioare în fiecare vineri seară.

"Mai degrabă tocană de pui cu orez. Și nu-mi face masaj", a spus actrița.

Comenteaza aceasta stire