luni, 24 iunie 2019

Jose Mourinho, tot mai aproape de a pleca de la Manchester UnitedZilele lui Jose Mourinho (55 de ani) pe banca lui Manchester United sun numărate. Presa engleză anunță că staff-ul tehnic și jucătorii au avut o discuție la care "Specialul" nu a participat, iar concluzia a fost că managerul portughez va fi istorie pentru "diavoli" până la finalul acestei săptămâni.

Eliminat de Derby County din Carabao Cup, învins de West Ham cu 3-1 și cel mai prost start de sezon pentru United în ultimii 29 de ani. Acesta e bilanțul săptămânii negre pentru United, iar jurnaliștii britanici anunță că lusitanul e aproape plecat de pe banca tehnică. Potrivit Daily Mail, Jose a rămas în Londra după insuccesul cu West Ham și nu a urcat alături de restul lotului în trenul de Manchester. Acolo, ar fi avut loc o discuție serioasă între fotbaliști și membrii staff-ului tehnic, iar rezultatul a fost clar: "Jose Mourinho pleacă până la finalul săptămânii", susțin jurnaliștii englezi.

 

Lui Mourinho i se reproșează atât rezultatele slabe, cât și atmosfera dezolantă din lotul lui United. În această săptămână, s-a certat din nou cu Paul Pogba, nemulțumirile lui Marcus Rashford au crescut, iar interviul de după meciul cu West Ham s-a terminat după doar trei întrebări, Mourinho refuzând să vorbească despre cazul lui Paul Pogba.

Cu trei înfrângeri, un egal, o victorie și golaveraj 10-12, Mourinho e artizanul celui mai prost start de sezon din ultimele 29 pentru partea roșie a orașului Manchester, iar etapa viitoare se joacă United - Newcastle.

 

 
 

 

 

Comenteaza aceasta stire