duminică, 22 iulie 2018

MAMAIA. Jandarmii au prins, după un sprint de 700 de metri, un individ acuzat de furt

11:21, 13 august 2017 2469 vizite


Jandarmii constănțeni au dovedit că au o condiție fizică foarte bună, reușind să rețină, după un sprint de câteva sute de metri, un individ care furase un telefin mobil.

 Sâmbătă, 12  august a.c., ora 16.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Mamaia, în zona Butoaie  a observat două persoane,  tată și fiu care alergau după o persoană și strigau hoțul!. Jandarmii au trecut la urmărirea acesteia, l-au somat, nu s-a oprit, a continuat să fugă, a intrat prin mulțime și printre hoteluri, dorind să-și piardă urma.  După aproximativ 700 de metri a fost ajuns, s-a oprit după ce a fost somat și și-a dat seama că jandarmii au condiție fizică mai bună decât el.

Totul s-a întâmplat ieri, în dreptul tarabelor din zona Butoaie (stațiunea Mamaia). Persoanele păgubite, tată și fiu au au vrut să cumpere mai multe bunuri. Băiatul s-a uitat la mai multe obiecte de artizanat, moment în care a lăsat din mână,  pe masă, telefonul Samsung de ultimă generație. Au trecut la următoarea tarabă și după aproximativ cinci minute, tânărul și-a dat seama că a uitat telefonul la prima masă. S-au întors, au întrebat vânzătorul și persoanele din zonă dacă au văzut mobilul.

Aceștia au  răspuns că nu au văzut nimic. Au plecat de la tarabă și s-au oprit la aproximativ zece metri pentru a vedea dacă cineva din grupul de la respectiva masă scoate telefonul. După aproximativ trei minute, o persoană a scos dintr-un prosop telefonul, pentru a-l inspecta cu atenție. Tatăl și fiul au început să strige hoțul și să alerge după acesta.

Au fost auziți de echipajul de jandarmerie care a trecut la urmărirea celui care a sustras telefonul.  Păgubiții și-au recuperat bunul iar cel în cauză a fost condus și predat la sediul Biroului de Politie Mamaia unde este cercetat sub aspectul comiterii faptei de furt.

Comenteaza aceasta stire