miercuri, 16 ianuarie 2019

Marian Godină s-a căsătorit: 'O să-i taie buletinul'!Marian Godina s-a căsătorit cu iubita sa, Georgiana, cu care avea o relație de mai mulți ani. Polițistul a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook.

Polițistul Marian Godină s-a căsătorit cu iubita lui, Lorena Georgiana Dascălu, cu care avea o relație de câțiva ani. Potrivit unor informații de la Biroul de Stare Civilă din Brașov, Marian Godină și iubita sa au depus actele necesare în 16 aprilie.

Cununia civilă a avut loc astăzi, 25 aprilie, iar Marian Godină a făcut anunțul printr-un mesaj amuzant: „O să-i taie buletinul“.

Marian Godină a devenit celebru pentru postările amuzante făcute pe Facebook. A fost timp de peste zece ani polițist la Serviciul Rutier, a scris o carte devenită best-seller, iar acum face parte din forțele de intervenție rapidă ale Poliției Brașov. Marian Godină nu a oferit detalii despre nuntă. Nașii sunt fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, și soția acestuia, Gabriela.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire