vineri, 22 februarie 2019

Marion Bartoli a rămas impresionată de evoluția Serenei Williams: Este aproape de nivelul ei maximMarion Bartoli, campioană la Wimbledon în 2013, a declarat că Serena Williams va câștiga un nou trofeu la Wimbledon. Fosta sportivă este uimită de nivelul de joc arătat de sportiva din SUA.

"Serena a jucat puțin tenis în ultimul timp, a revenit și deja a ajuns la un nivel foarte bun. Este un supererou. Ea poate să-și facă apariția și să câștige un turneu de Mare Șlem. Am comentat toate meciurile ei și este foarte aproape de cel mai bun nivel al ei. Are un mic minus la viteza de deplasare laterală și poate a pierdut puțin din dominația pe care o impunea la retur, dar acestea sunt detalii minore. Din punctul meu de vedere, este înspăimântător ce face acum pe teren și cât de aproape este acum de nivelul maxim", a declarat Marion Bartoli.

Serena Williams s-a calificat pentru a 11-a oară în carieră în semifinalele turneului de la Wimbledon. Ea o va întâlni pe reprezentanta Germaniei, Angelique Kerber.

Comenteaza aceasta stire