miercuri, 20 februarie 2019

Melania Trump a purtat o jachetă cu un mesaj controversat, în vizita la centrul unde sunt ținuți copiii imigranților. Reacțiile dure din onlineMelania Trump, soția președintelui SUA Donald Trump, a purtat o jachetă cu mesajul „Mie chiar nu îmi pasă, ție îți pasă?” în cadrul vizitei de joi la un centru din Texas unde sunt ținuți copiii imigranților aflați în ilegalitate, relatează BBC.

Prima Doamnă a SUA a fost criticată pentru alegerea vestimentară făcută în cadrul acestei vizite. Reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară, criticând drastic mesajul transmis.

Câteva ore mai târziu, purtătorul ei de cuvânt a făcut publică o declarație în care explica situația, spunând că mesajul de pe jachetă nu avea conotații ascunse.

De asemenea, președintele Statelor Unite, Donald Trump, a reacționat la criticile negative, printr-o postare pe Twitter, în care justifica alegerea vestimentară a soției lui ca fiind o critică adusă fenomenului știrilor false: „Mesajul de pe spatele jachetei Melaniei se referă la publicațiile care împrăștie știri false. Melania a învățat cât de nesincere sunt aceste știri și nu îi mai pasă”.

La câteva ore după ce fotografia cu ea a devenit virală, a fost văzută din nou cu jacheta la debarcarea din avion pe o bază a forțelor aviatice din afara orașului Washington DC. A ignorat apoi întrebările reporterilor.

Purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump, Stephanie Grisham, a criticat pe Twitter atitudinea instituțiilor media: „Dacă mass-media ar petrece cel puțin la fel de mult timp concentrându-se pe acțiunile ei, cât petrece concentrându-se pe alegerile ei vestimentare, am putea îndeplini mult mai multe obiective în ceea ce privește bunăstarea copiilor”.

 

 

Comenteaza aceasta stire