vineri, 24 mai 2019

Mesaj emoționant lăsat de iubitul Cătălinei, la locul în care tânăra de 21 de ani a murit: 'Oare dacă aș adăuga viața mea pe deasupra...'Un mesaj semnat de iubitul studentei de 21 de ani care a murit în accidentul rutier de acum două zile a fost lăsat în locul în care a avut tragedia.

Tânărul a improvizat o căsuță din lemn de mici dimensiuni în interiorul căreia a lăsat bilețelul cu mesajul sfâșietor. Acesta poate fi citit în locul în care, acum două zile, a avut loc accidentul în urma căruia Cătălina Bontă.

„Numai ploaia a rămas să îmi îngâne lacrimile. În fiecare clipă îmi spun că am să te visez doar o clipă și trec așa ore și zile...Oare cât prețuiește tristețea care a putut zdrobi o inimă? Oare aș putea să cer măcar o singură clipă cu tine? Oare dacă aș adăuga viața mea pe deasupra aș primi...Cu toată dragostea, Andrei”, e mesajul scris de iubitul fetei.

Cătălina a murit marți, după ce mașina condusă de verișoara sa a intrat pe contrasens și a fost lovită în plin de un Voskswagen Passat.

RECOMANDAREDRAMĂ. Cătălina și-a găsit sfârșitul în mașina prietenei sale vitezomane, la câteva zile după ziua de naștere! GALERIE FOTO

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire