marţi, 25 septembrie 2018

METEO. Zile cu 25 de grade și nopți de vară în Constanța, la mijlocul lui octombrie! Ce spun meteorologii!Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă și nopți cu temperaturi de vară în Constanța. Sunt veștile care vin din partea meteorologilor pentru săptămâna aceasta.

'Temperaturile vor fi cuprinse între 20 și 23 de grade Celsius, cu 3 - 4 grade peste regimul normal al acestei perioade', au precizat reprezentanții Centrului Meteorologic Regional Dobrogea.

Meteorologii constănțeni mai spun că la mijlocul săptămânii, temperaturile vor atinge și chiar depăși 25 de grade Celsius, valori care se vor înregistra, de exemplu, la Cernavodă și Medgidia.

Așadar, luna lui brumărel, cum se numește popular octombrie, nu aduce nici pe departe frig, ci mai de grabă ne răsfață cu zile călduroase și soare din belșug.

Constănțenii sunt cei mai norocoși că au la picioare marea și s-au bucurat, din plin, și astăzi de vremea bună. Așa se face că un bărbat a profitat de temperaturile ridicate și a facut o baie în mare în mijlocul lui octombrie.

Comenteaza aceasta stire