vineri, 23 februarie 2018

Mihaela Buzărnescu în semifinalele probei de dublu la turneul de la LinzPerechea formată din Mihaela Buzărnescu și Oksana Kalașnikova, din Georgia, s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari.

Buzărnescu și partenera sa le-au învins, în sferturi, pe Nicola Geuer și Anna Zaja, din Germania, scor 7-5, 6-3, într-o oră și 21 de minute de joc.

În semifinale Buzărnescu și Kalașnikova le vor întâlni pe câștigătoarele meciului Natela Dzalamidze/Xenia Knoll (Rusia/Elveția) - Nadia Kicenok/Anastasia Rodionova (Ucraina/Australia).

Calificarea în penultimul act al probei de dublu este premiată la Linz cu 9.113 euro și 110 puncte WTA. Calificarea în finală le-ar aduce Mihaelei Buzărnescu și partenerei sale 17.258 de euro și 180 de puncte.

În proba de simplu a turneului de la Linz, Mihaela Buzărnescu, locul 105 ATP, urmează să o întâlnească, vineri, în sferturi, pe elvețianca Belinda Bencic, numărul 228 mondial.

Comenteaza aceasta stire