miercuri, 20 februarie 2019

Mii de oameni protestează în Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași; la București, peste 4.000 de persoane în Piața VictorieiMii de persoane protestează miercuri seară în Sibiu, Cluj, Timișoara și Iași împotriva modificărilor adoptate la Codul de procedură penală. Și în București, peste 4.000 de oameni protestează în Piața Victoriei.

*** Peste 2.000 de persoane protestează în centrul orașului Cluj-Napoca față de modificările la Codul de procedură penală.

Oamenii au adus cu ei pancarte și steaguri tricolore și s-au strâns, începând cu ora 19,00, în Piața Unirii, unde scandează "Nu vă fie frică, Ardealul se ridică". 

*** La Iași, peste 1.500 de oameni au ieșit miercuri seara din case pentru a protesta în Piața Unirii, nemulțumiți fiind de legile adoptate de Parlament, în domeniul justiției.

Fluturând drapelul național, alături de steagul Uniunii Europene și al SUA, în zgomotul asurzitor al fluierelor și vuvuzelelor, manifestanții strigă "Ieșiți din casă dacă vă pasă", "Justiție, nu corupție", "Uniți, salvăm toată România".

Protestatarii au venit cu tobe, care au punctat momentele principale ale discursurilor.

Mitingul este autorizat până la ora 23,00.

Comenteaza aceasta stire