vineri, 22 martie 2019

Niciun dosar nu a fost depus pentru ocuparea funcției de șef DNA. Tudorel Toader: Sunt convins că mâine vom avea candidaturiMinistrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat duminică, că până în acest moment nu a primit nicio candidatură pentru ocuparea postului de șef al DNA, însă este convins că luni, ultima zi de înscrieri, vor veni procurori care să-și depună dosarul. În caz contrar, procedura se reia.

„În acest moment nu este nici un candidat! Sunt convins de faptul că mâine vom avea candidaturi. În caz contrar se va relua procedura. Procedura se reia și în situatia în care candidatul/candidații înscris/înscriși este/sunt respins/ respinși!”, a precizat, pentru MEDIAFAX, ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Ministerul Justiției organizează, în perioada 09 – 30.07.2018, selecția procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcția vacantă de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție. Procurorii pot depune cereri de înscriere, pentru funcția de conducere vacantă, până la data de 23.07.2018 (inclusiv), la Direcția resurse umane din cadrul Ministerului Justiției.

Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecție și programarea interviurilor se vor afișa la sediul Ministerului și se vor publica pe pagina Internet a acestuia, la data de 24 iulie, participanții urmând a susține, în perioada 25-27 iulie, un interviu cu ministrul Tudorel Toader. Rezultatul final se va afișa în data de 30 iulie.

 

 

Comenteaza aceasta stire