joi, 21 februarie 2019

NUNTĂ COȘMAR. 12 persoane, printre care și mireasa, au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară după o nuntă!

10:38, 15 iulie 2018 1061 vizite


12 persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară și alte 12 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, sâmbătă seară, după ce au consumat mâncare la o nuntă organizată la un complex turistic din localitatea Șercăița, județul Brașov.

Cele 12 persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraș, sâmbătă seară, cu puțin înainte de miezul nopții, întrucât aveau simptome de toxiinfecție alimentară, respectiv greață și vărsături.

"Am intervenit la un Complex Comercial din Șercăița, unde mai multe persoane prezentau simptome de toxiinfectie alimentară. Din datele pe care le avem este vorba de peste 20 de persoane. 12 persoane au fost transportate la spitalul Făgăraș, 10-12 persoane au fost evaluate de personalul medical de la fața locului. Este posibil să mai fie și persoane care au plecat singure către spital. La fața locului sunt trei echipaje SAJ și unul SMURD. Am solicitat autospeciala de transport victime multiple de la ISU Covasna să ne sprijine. Avem informația că participau acolo la un eveniment", a declarat, pentru Mediafax, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Printre cei care au primit îngrijiri medicale s-a aflat și mireasa.

Comenteaza aceasta stire