miercuri, 20 februarie 2019

DRAMĂ. O elevă de 16 ani s-a spânzurat după ce iubitul a părăsit-o

17:06, 23 iunie 2018 1376 vizite


O fată în vârstă de 16 ani, din Teslui, județul Olt, elevă a Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost găsită spânzurată sâmbătă dimineața. Fata fusese părăsită de iubit și nu a putut trece peste despărțire, spun surse din cadrul anchetei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că tânăra a fost găsită spânzurată de grinda unei anexe gospodărești, în Teslui.

Ea a lăsat un bilet de adio, în care explică motivul care a determinat-o să se omoare.

„În dimineața acestei zile, un bărbat din comuna Teslui a sesizat faptul că vecina sa, o minoră în vârstă de 16 ani, este spânzurată de grinda unei anexe gospodărești. În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care își explică gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat Grigorescu.

Surse din cadrul anchetei spun că este vorba despre o poveste de dragoste, fata fusese părăsită de iubit și nu a putut trece peste despărțire.

Gestul fetei a generat un val de reacții pe pagina sa de Facebook, unde prietenii au transmis mesaje și fotografii.

„Rămas bun suflet drag... ai plecat si ne-ai lăsat..Mereu ai fost o fată puternică care nu renunța niciodată... ai fost perfectă..frumoasă, inteligentă, curajoasă...Te-ai dus prea devreme. Nu te voi uita niciodată”, a scris o tânără.

„Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet drag!”, a adăugat o altă tânără.

Comenteaza aceasta stire