marţi, 18 septembrie 2018

O elevă de la Școala de Poliție Câmpina riscă să fie exmatriculată după ce a împrumutat uniforma unor interlopi!O elevă de la Școala de Poliție din Câmpina riscă să fie exmatriculată după ce a împrumutat jacheta și șapca cu însemnele oficiale unor bărbați.

Bărbații au postat fotografii pe Facebook, surprinse în localitatea Dăbuleni din județul Dolj, acolo unde tânăra a făcut practică. Câțiva dintre bărbații cu care s-a fotografiat eleva sunt cunoscuți oamenilor legii ca fiind membri ai unui clan de interlopi, potrivit digi24.ro.

Pozele au fost făcute în luna martie, dar abia acum au fost făcute publice.

Uniformele elevilor de la Câmpina sunt aproape identice cu cele ale polițiștilor. Diferența o face lipsa gradelor și prezența șepcii.

 odul deontologic al unității de învățământ interzice elevilor să poarte uniforma în afara orelor de program și să aibă o atitudine defăimătoare la adresa însemnelor MAI, motiv pentru care la nivelul Școlii de Poliție "Vasile Lascăr" de la Câmpina a fost declanșată o anchetă internă.

În plus, Anca Riza, eleva incriminată, va fi audiată inclusiv la sediul IJP Dolj împreună cu prietenii care s-au fotografiat în uniformă, susțin surse apropiate de anchetă, potrivit adevarul.ro.

 Anca Riza este elevă în anul al II-lea de studii și ar fi trebuit să se întoarcă din nou la cursuri la 1 octombrie, după vacanța de vară. Tânăra va trebui acum să aștepte finalul anchetei pentru a afla dacă va mai putea să aibă o carieră în Ministerul de Interne.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire