miercuri, 20 februarie 2019

O femeie de 66 de ani a înșelat zece persoane cu 300.000 de euro. I-a mințit că le vinde terenuriO femeie în vârstă de 66 de ani a fost reținută, azi, de polițiștii bucureșteni, după ce ar fi înșelat zece persoane cu suma de 300.000 de euro, sub pretextul că le va vinde 600 de hectare de teren în localitatea Herculane din județul Caraș-Severin.

Poliția Capitalei a organizat, vineri, o percheziție domiciliară și a pus în aplicare două mandate de aducere într-un dosar de înșelăciune instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București.

"La data de 17 decembrie 2017 au fost înregistrate sesizarile mai multor persoane vătămate cu privire la faptul că, în perioada 2013 – 2017, au remis unei femei, în vârstă de 66 de ani, diferite sume de bani, în valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, aceasta promițându-le că urmează să vândă mai multe terenuri pe care le deține în județul Caraș – Severin, iar ulterior le va restitui banii împrumutați. Din investigațiile desfășurate a rezultat că 10 persoane au fost înșelate de bănuită, care le-a solicitat și a și obținut de la victime, sume de bani, sub pretextul răscumpărării a 600 de hectare de pin negru din localitatea Herculane, jud. Caraș – Severin, pe care ar fi urmat să le vândă unor investitori străini iar la finalizarea tranzacțiilor persoanele vătămate ar fi urmat să primească dublul sumei", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

În urma percheziției au fost ridicate mai multe documente și suma de 4.000 de lei. Femeia a fost reținută de polițiști urmând a fi prezentată în fața magistraților pentru a i se stabili o măsură preventivă.

Comenteaza aceasta stire