sîmbătă, 23 martie 2019

O femeie în stare gravă, după ce a căzut cu mașina într-un baraj cu apă de 10 metri!Pompierii și polițiștii din Argeș au intervenit, cu puțin timp în urmă, la barajul Zigoneni, pentru a salva o femeie care se afla într-un autoturism care a căzut într-un canal unde apa are aproximativ 10 metri adâncime. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că polițiștii au primit o sesizare că o mașină a căzut în barajul de la Zigoneni. Autoturismul a fost scos după aproximativ 30 de minute, iar în interior este o femeie de 42 de ani.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a precizat că mașina a fost găsită într-un canal din apropierea barajului, în urma scăderii nivelului apei.

„Mașina a fost găsită după ce angajații barajului au oprit uzinarea. Nivelul apei a scăzut și autoturismul a fost găsit de colegii din barcă, undeva la mijlocul canalului. Apa are, în zona respectivă, 8-10 metri. Mașina a căzut de pe marginea canalului”, a declarat Epure.

Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, dar starea femeii este gravă. Soțul acesteia a venit în zonă și i s-a făcut rău, fiind transportat la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabilit cum a căzut mașina.

 

Comenteaza aceasta stire