marţi, 26 martie 2019

O șoferiță de 18 ani a spulberat trei elevi pe trecerea de pietoniTrei elevi ai Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia au fost loviți, marți, de o mașină condusă tot de o elevă, pe o stradă din apropierea unității de învățământ. Adolescenții au suferit mai multe traumatisme.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul a avut loc în Sinaia, în apropierea Colegiului ”Mihail Cantacuzino” din Sinaia. Aici, trei elevi au fost loviți de o mașină în timp ce mergeau pe aleea care duce spre liceu.

Mașina care i-a lovit pe adolescenți era condusă de o elevă în vârstă de 18 ani, care a obținut permisul de conducere în urmă cu două săptămâni.

”Conducătoarea auto are 18 ani, tot elevă. Un autoturism a acroșat trei pietoni, elevi ce se aflau pe aleea din fața liceului. Cei trei sunt în ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Marian Popescu.

La rândul său, directorul Ambulanței Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că echipajele medicale acordă îngrijiri medicale, cei trei elevi suferind traumatisme.

”Sunt două fete de 17 ani, una cu traumatism cranian minor și cealalată a suferit un traumatism abdominal. Un băiat de 18 ani a suferit traumatisme cranian și facial. Vor fi transportați la spital”, a declarat Nicolae.

 Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

 

 

Comenteaza aceasta stire