luni, 23 iulie 2018

O șoferiță s-a PRĂBUȘIT cu mașina în gol, de la etajul 7 al unei parcări. Episodul, surprins de camerele videoO americancă în vârstă de 49 de ani își va aminti cu siguranță pentru tot restul vieții incidentul pe care l-a suferit la etajul 7 al unei parcări din orașul Austin, Texas.

Christi Bowmer, o femeie de 49 de ani din Texas, aflată în Littlefield Parking Garage din Austin, la etajul 7 al parcării, a apăsat prea mult pedala de accelerație a BMW-ului său și s-a prăbușit în gol, peste o altă mașină, care se pregătea să părăsească parcarea.

“Am ajuns jos și mă simțeam ca și cum m-aș fi mișcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident, dar care nu-i pun viața în pericol.

Femeia spune că mașina BMW în care se afla i-a salvat viața, și mulțumește tuturor celor care au ajutat-o, în special celui care a scos-o din mașina prăbușită: ”Medicii au spus că dacă nu mă scotea din mașină nu aș fi supraviețuit. Aș fi sângerat în mașină până aș fi murit”.

La volanul celeilalte mașini se afla William Burch, care a povestit că vorbea la telefon cu mama lui în momentul incidentului. “Îmi pot imagina ce a gândit când i-am spus: “Tocmai a aterizat o mașină peste mine. Trebuie să închid”.

Avocatul femeii care a căzut în gol cu mașina spune că aceasta va da în judecată parcarea pentru ca ”pericolul” din aceste parcări să fie ”rezolvat”.

Comenteaza aceasta stire