joi, 13 decembrie 2018

Omenia se plătește! L-a ajutat să iasă dintr-o mașină distrusă și i-a cerut bani la final: 'Dă-mi 10 lei!' - VIDEOȘapte persoane din Bistrița au fost implicate într-un accident rutier petrecut joi, 11 ianuarie, pe DN17, aproape de orașul Gherla. Un bărbat care locuiește în apropierea locului unde s-a produs accidentul a ajutat trei bărbați să iasă din mașina avariată, după care le-a cerut bani. 

Accidentul s-a produs în data de 11 ianuarie, în jurul prânzului, pe centura ocolitoare a orașului Gherla, în localitatea Bunești. În accident au fost implicate trei autoturisme, toate înmatriculate în Bistrița-Năsăud.

Potrivit dejeanul.ro, accidentul a fost provocat de un bărbat de 60 de ani din comuna bistrițeană Târlișua. Acesta a intrat în depășirea unui camion, însă nu s-a asigurat corespunzător și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. Ulterior, în urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă mașină, condusă tot de un bistrițean. Șoferul care a provocat accidentul a ajuns cu autoturismul într-un stâlp de pe marginea șoselei.

Șoferul de 60 de ani era însoțit de fiul său și de încă un bărbat. Cei trei se îndreptau spre Bistrița-Năsăud în momentul producerii accidentului. Aceștia au fost ajutați să iasă din autoturismul serios avariat de un bărbat din localitatea Bunești, unde s-a petrecut accidentul.

După ce i-a ajutat, bărbatul l-a abordat pe fiul șoferului și i-a cerut bani pentru fapta sa bună. Tânărul scoate câțiva lei din portofel și îi înmânează bărbatului, însă acesta insistă să primească „măcar 10 lei”, deși bistrițeanul accidentat spune că doar atât are la el.

Comenteaza aceasta stire