miercuri, 17 iulie 2019

Peste 200 de persoane dispărute, găsite de polițiști într-o săptămână

10:09, 27 mai 2018 134 vizite


Peste 200 de persoane dispărute, între care 96 de copii, sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată au fost găsite de polițiști în ultima săptămână.

Potrivit Poliției, în perioada 18 – 24 mai, polițiștii au depistat 148 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 96 de minori.

De asemenea, au fost depistate 72 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 52 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 11 aveau mandate de arestare preventivă, 8 persoane erau urmărite în baza unui mandat european de arestare și o persoană avea sentință de internare într-o unitate medicală de specialitate.

Poliția dă ca exemplu cazul unui bărbat de 30 de ani din județul Vâlcea, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 9 ani, pentru tâlhărie. Acesta a fost prins de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba și încarcerat în Penitenciarul Aiud. De asemenea, un alt bărbat de 29 de ani din județul Prahova, care se sustrăgea unei pedepse privative de libertate de 4 ani pentru viol, a fost depistat de polițiștii din Buzău și încarcerat în Penitenciarul Focșani.

Comenteaza aceasta stire