marţi, 18 septembrie 2018

Poliția britanică a reținut un alt suspect, după atacul de la metroul din Londra!Poliția britanică a anunțat, azi, că a arestat un alt individ despre care se presupune că ar avea legătură cu incidentul ce a avut loc la metroul din Londra la jumătatea lunii septembrie, informează site-ul agenției de presă Reuters.

Individul, un bărbat în vârstă de 20 de ani, a fost reținut în capitala galeză Cardiff și se află sub interogatoriul ofițerilor de combatere a terorismului, a anunțat Poliția Metropolitană. El este cel de-al șaptelea individ care a fost arestat în urma atacului cu bombă improvizată de la stația de metrou Parsons Green din Londra, ce a avut loc pe 15 septembrie.

Săptămâna trecută, un alt individ, Ahmed Hassan, a fost acuzat de tentativă de omor, ajungând în fața unei instanțe care a dispus ca acesta să rămână în custodia Poliției până cel puțin la jumătatea lunii octombrie.

Alți doi suspecți sunt anchetați de Poliție. Operațiunea autorităților continuă, desfășurând percheziții în Londra și în Cardiff.

Explozia care a avut loc la stația de metrou londoneză Parson Green a fost declanșată de un dispozitiv improvizat, iar rețeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul. Cu toate acestea, Poliția Metropolitană a anunțat că incidentul nu este considerat de tip terorist.

În urma deflagrației, 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Comenteaza aceasta stire