marţi, 16 iulie 2019

Polițist local, la spital după ce a fost lovit cu mașina de un șofer ce avea permisul suspendatUn agent al Poliției Locale din Capitală a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care parcase în zona străzii Barbu Văcărescu, chiar în mijlocul arterei. Șoferul, care a fost oprit la scurt timp de echipaje, avea permisul suspendat.

Ștefan Nelu, polițist local în cadrul Poliției Locale București, se afla în misiune în zona de nord a Capitalei, pe strada Barbu Văcărescu când, în apropierea unui mall, agentul a încercat să legitimeze un șofer care își parcase autoturismul în mijlocul arterei.

Șoferul a refuzat să prezinte actele, s-a urcat în mașină și, intenționat, l-a lovit pe polițistul local în încercarea de a părăsi zona, informează reprezentanții Poliției Locale București.

La scurt timp, șoferul a fost oprit și reținut de un echipaj al Poliției și apoi, predat Poliției Naționale.

„Agentul lovit a fost transportat la spital și, în prezent, se află în afara oricărui pericol. În privința agresorului, s-a constatat că acesta avea permisul suspendat. Zona din nordul Capitalei, unde agentul D.G.P.L.C.M.B. își efectua misiunea, este cunoscută ca fiind cu probleme: în apropierea respectivului mall unii șoferi preferă, în locul parcării gratuite, să își lase mașinile in mijlocul șoselei, generând, astfel, îngreunarea traficului și ambuteiaje”, mai arată sursa citată.

Comenteaza aceasta stire