luni, 28 mai 2018

Un bilet la meciul Danemarca - România, din preliminariile CM 2018, costă 215 leiBiletele pentru meciul Danemarca - România, care se va disputa pe stadionul Parken din Copenhaga, pe 8 octombrie, de la 19:00, au fost puse în vânzare online, iar prețul unui tichet este de 47 de euro (aproximativ 215 lei), informează site-ul frf.ro.

Biletele pentru acest meci sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Pentru această partidă au fost puse la dispoziția suporterilor români 450 de bilete.

Data limită de cumpărare a biletelor este 29 septembrie 2017, ora 15:00. Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării), în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Copenhaga în ziua meciului, începând cu ora locală 16:00. Detalii despre punctul de ridicare a tichetelor vor fi comunicate cumpărătorilor printr-un e-mail.

Pentru România, care nu mai are șanse de accedere la turneul final, aceasta va fi ultima partidă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

Comenteaza aceasta stire