luni, 28 mai 2018

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, chemat la discuții de șeful CJPC Constanța pe tema spațiilor de joacăPrimarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a fost invitat la discuții de șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, pe tema locurilor de joacă administrate de edil.

'În urma constatărilor făcute la spațiile de joacă administrate de Primăria Mangalia, vă invit la sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Comsunatorilor Constanța în data de 25.09.2017, ora 10.30 pentru a discuta aspectele constatate', se arată într-o adresă transmisă de către comisarul șef al OPC Constanța primarului Mangaliei.

Invitația vine după una similară adresată de șeful CJPC Constanța primarului Decebal Făgădău, tema discuțiilor fiind aceleași locuri de joacă. Amănunte aici: CONSTANTA. Primarul Decebal Fagadau, chemat la Protectia Consumatorilor din cauza locurilor de joaca degradate

Invitația este lansată în contextul în care astăzi, în Capitală, un copil a căzut, într-un loc de joacă din Parcul Tei, după ce chinga unui leagăn s-a rupt. Fetița a ajuns în spital cu fractură a coloanei vetebrale, a explicat Horia Constantinescu.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire