miercuri, 21 august 2019

Promisiune premonitorie făcută de Marcel Lepa, în fața avocaților, înainte să se sinucidă

20:10, 10 iunie 2019 4217 vizite


A fost declansata o ancheta la Penitenciarul Timisoara, dupa ce in aceasta dimineata, ucigasul politistului Amariei, Ionel Marcel Lepa a fost gasit mort in celula in care statea singur, in zona de carantina. Potrivit jurnaliștilor de la Opinia Timisoarei, Marcel Lepa ar fi spus avocaților: „Eu in puscarie nu ma mai intorc.”

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, menționa într-o intervenție la televizor că deținuții care sunt închiși pentru crime împotriva polițiștilor au un regim special în închisoare. „Nu era deloc confortabil față de alte infracțiuni. Lucrurile se schimbă (n.r.: când ești acuzat de uciderea unui polițist)”, menționa Dumitru Coarnă.

Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit luni, în jurul orei 6,30, pentru acordarea primului ajutor în cazul deținutului Marcel Lepa, care a săvârșit un act de suicid prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției, subcomisar de penitenciare Ramona Ilieș, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7,15, după efectuarea manevrelor de resuscitare.

Comenteaza aceasta stire