miercuri, 21 august 2019

Răsturnare de situație în cazul polițistului împușcat 'accidental' în cap. Iubita acestuia a fost reținută pentru crimăIubita polițistului SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împușcat în cap la începutul anului trecut, a fost reținută, miercuri, procurorii având indicii că femeia a acționat conștient arma, astfel că au schimbat încadrarea juridică în cazul ei, din ucidere din culpă, în omor.

 Potrivit unui comunicat transmis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în cazul iubitei polițistului Bogdan Dumitrescu, din infracțiunea de ucidere din culpă, în infracțiunea de omor.„Inculpata G.A. a acționat trăgaciul în mod conștient, voluntar, deși, în momentele imediat premergătoare, fuseseră ejectate 3 tuburi cartuș din pistol, astfel încât, avea cunoștință de faptul că exista posibilitatea foarte mare să mai fie gloanțe în armă. Astfel că, suspecta a prevăzut rezultatul faptei sale și, deși nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii lui, săvârșind infracțiunea, cu intenție indirectă”, explică procurorii din Olt motivele pentru care au schimbat încadrarea juridică.De asemenea, spun procurorii, probele administrate în acest dosar au infirmat susținerea femeii, conform căreia, în momentul în care victima, Bogdan Dumitrescu, a luat pistolul din dulap, ar fi scos încărcătorul din pistol, care a căzut pe podea, iar lângă acesta ar fi căzut și un tub cartuș, „considerând că pistolul ar fi fost descărcat”.Astfel, miercuri, procurorii au decis, miercuri, reținerea femeii, aceasta fiind acuzată de omor, și vor propune arestarea ei preventivă.Polițistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, a fost împușcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Acesta a fost operat de trei ori la Spitalul de Urgență din Craiova și a murit, la sfârșitul lunii aprilie, din cauza unei septicemii.Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră și băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deținut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe și Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împușcată în palmă.
De asemenea, spun procurorii, probele administrate în acest dosar au infirmat susținerea femeii, conform căreia, în momentul în care victima, Bogdan Dumitrescu, a luat pistolul din dulap, ar fi scos încărcătorul din pistol, care a căzut pe podea, iar lângă acesta ar fi căzut și un tub cartuș, „considerând că pistolul ar fi fost descărcat”.
 
 
Astfel, miercuri, procurorii au decis, miercuri, reținerea femeii, aceasta fiind acuzată de omor, și vor propune arestarea ei preventivă.Polițistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, a fost împușcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Acesta a fost operat de trei ori la Spitalul de Urgență din Craiova și a murit, la sfârșitul lunii aprilie, din cauza unei septicemii.Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră și băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deținut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe și Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împușcată în palmă.
Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.