miercuri, 20 iunie 2018

Răzbunare în plină stradă: un bărbat și-a lovit și tâlhărit fosta iubităUn bărbat a fost arestat după ce și-a tâlhărit fosta iubită într-o stație der autobuz.Bărbatul în vârstă de 48 de ani nu a putut să accepte faptul că iubita lui l-a părăsit și că femeia nu voia să se împace cu el, potrivit adevarul.ro.

În stația de autobul, omul a început să o înjure și să o lovească, iar apoi i-a smuls lănțișorul pe care îl avea la gât și a fugit.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, suspectul a abordat-o pe victimă, căreia i-a adresat expresii jignitoare, a agresat-o fizic și a deposedat-o, prin smulgere, de lănțișor. Cercetărilor efectuate în cauză au condus la identificarea autorului faptei, cu privire la care s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Prin ordonanța emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat și reținerea acestuia pentru 24 ore. În baza probatoriului administrat în cauză, Judecătoria Brașov a emis mandatul de arestare preventivă a suspectului“, se arată într-un comunicat al Poliției Brașov.

Comenteaza aceasta stire