sîmbătă, 25 mai 2019

Român executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun - a fost împușcat în cap prin luneta mașinii!

16:54, 14 iunie 2018 1501 vizite


Sorin Constantin Marcu, un bărbat în vârstă de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Cancun, Mexic. Bărbatul a fost împușcat în cap prin luneta mașinii.

Bărbatul de 44 de ani a fost împușcat în cap pe o stradă din Cancun, sub privirile unui alt craiovean, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului condus de victimă. Sorin Constantin Marcu, implicat în Mexic în activități interlope, a fost chemat la o întâlnire de rivali și executat în stil mafiot. Au fost trase trei focuri de armă, iar două dintre gloanțe l-au nimerit direct în cap și a decedat pe loc.

Potrivit presei locale din Mexic, autoritățile mexicane au reținut un fost polițist pe care l-au acuzat de crimă. Sorin Constantin Marcu se lupta cu o bandă rivală pentru a obține supremația în zonă, existând informații că era implicat în activități infracționale de anvergură. Sorin Cosntantin Marcu a fugit din România, după ce, în anul 2014, l-a atacat cu un cuțit pe un bărbat pe nume Dragoș Țăndărescu.

Evenimentul a avut loc la piscina Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova. Bărbatul de 44 de ani a fost acuzat de tentativă de omor, însă imediat a fugit în Mexic, iar magistrații Tribunalului Dolj au emis mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia.

„Încuviințează cererea apărătorului ales a inculpatului prin care se solicită citarea acestuia în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic. Amână judecarea cauzei la 30 octombrie 2014, ora 11,00 pentru citarea inculpatului în Paseo de Atizapan, nr.11, col.Jardines, C.P. 52970- Statul Mexic. Pronunțată în ședința din Camera de Consiliu de la 29 Septembrie 2014 “, după cum se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Dolj.

Comenteaza aceasta stire