miercuri, 12 decembrie 2018

ROMÂNIA. Un bărbat a ars de viu într-un incendiu!Un bărbat de 81 de ani din localitatea Știubieni, județul Botoșani, a murit, în această dimineață, carbonizat, într-un incendiu care i-a cuprins locuința și care a fost observat și anunțat cu întârzâiere.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, în locuința unui bărbat din Știubieni, incendiul fiind observat și anunțat cu întârziere și care s-a soldat cu decesul proprietarului.

"Persoana care a făcut apelul a precizat faptul că locuința era cuprinsă în totalitate de flăcări. La locul indicat, s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni și Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea gărzii de intervenție, clădirea în care locuia bătrânul ardea în totalitate. Întrucât existau informații că proprietarul, în vârstă de 81 de ani, nu a reușit să iasă din casa, pompierii au început căutările, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului. Acesta fost descoperit decedat în interiorul locuinței", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

Pompierii au stabilit că, cel mai probabil, incendiul s-a produs ca urmare a amplasării necorespunzătoare a unor materialelor combustibile fața de sobă.

Comenteaza aceasta stire