miercuri, 20 februarie 2019

SALVAREA celor 12 copii din peștera din Thailanda: DRAMA sportivilor rămași captivi în subteran, subiect de film. Pelicula, în faza de producțieUn film despre cei 12 copii și antrenorul lor care au rămas blocați în peștera Tham Luang din nordul Thailandei peste două săptămâni este în etapa de preproducție, a anunțat compania Pure Flix Entertainment, producătorul francizei religioase "God's not dead", informează variety.com.

Copiii, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, și antrenorul lor în vârstă de 25 de ani au fost declarați dispăruți în data de 23 iunie. După ce aceștia au intrat în subteran, ploaia torențială a cauzat inundarea peșterii.

Cei 13 sportivi au fost găsiți în viață pe 2 iulie, de doi scafandri britanici, după nouă zile petrecute în subteran. O amplă operațiune de salvare a acestora a fost demarată de autorități.

Marți, ultimii trei membri ai echipei de fotbal și antrenorul lor au fost scoși din peșteră, după mai mult de două săptămâni petrecute în subteran, au declarat reprezentanții Forțelor Navale din Thailanda.

Michael Scott, CEO și cofondator al companiei de producție cinematografică Pure Flix, s-a aflat aproape de scena dramei în ultimele zile, întrucât locuiește o parte din timp în Thailanda.

"Nu este necesar să facem un film religios, ci doar unul care să inspire", a explicat Scott.

 

Acesta a mai spus că a vorbit cu o parte dintre cei peste 90 de scafandri implicați în misiunea de salvare, dar și cu rude ale copiilor, nu și cu victimele, care sunt spitalizate.

Producătorul mai spune că va purta discuții cu mai mulți scenariști în săptămânile următoare și că filmul va fi coprodus de Adam Smith, de la Kaos Entertainment, cu un buget de 30 - 60 de milioane de dolari.

Franciza "God's not dead", produsă de Pure Flix Entertainment, a fost lansată în 2014 și a avut încasări totale de 95 de milioane de dolari.

 

Comenteaza aceasta stire