luni, 21 ianuarie 2019

Scene incredibile la școală: doi elevi de 11 și 13 ani filmați în timp ce făceau sex! Imaginile au fost postate pe internet!Poliția Gorj a început o anchetă după ce doi elevi în vârstă de 11, respectiv 13 ani de la Liceul Tehnologic Roșia de Amaradia au fost filmați în timp ce întrețineau relații sexuale, într-o magazie din curtea școlii. Imaginile surprinse de doi colegi au fost postate pe Internet.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, pentru Mediafax, că protagoniștii scenei sunt doi băieți de 11, respectiv 13 ani, elevi ai Liceului Tehnologic Roșia de Amaradia.

Minorii au fost filmați de alți doi tineri de 14 ani în timp ce întrețineau relații sexuale, într-un depozit de lemne din curtea școlii, în timpul orelor de curs de la care au lipsit. Ancheta este coordonată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Gorj.

”Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că doi elevi ai liceului din localitate au întreținut raporturi sexuale în curtea liceului. Actul sexual a fost filmat de către alți elevi și publicat pe o rețea de socializare. Polițiștii au sesizat DIICOT- Biroul Teritorial Gorj, care a preluat dosarul, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiuni de act sexual cu un minor și pornografie infantilă”, a declarat Andrei Lazăr.

Totodată, și Inspectoratul Școlar Gorj a început o anchetă în acest caz.

”A plecat inspectorul de sector acolo. Prima intervenție de urgență a fost solicitarea sprijinului unui consilier psihologic pentru toți elevii din acel liceu, pentru că în primul rând este o dramă. Vor fi și sancțiuni școlare, dar copiii trebuie să fie sprijiniți. Unul dintre copii a fost preluat de Protecția Copilului deja, pentru că se afla la tatăl lui, iar tatăl nu a făcut dovada că l-a preocupat copilul. Și cei care au filmat vor fi sancționați, vor fi și consiliați de urgență”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, Georgeta Popescu.

Primarul din localitate susține că minorii ar fi mimat un act sexual, după ce colegii mai mari, care i-au filmat, le-ar fi promis mai multe bunuri.

”Este regretabil. Din discuțiile pe care le-am avut cu directoarea, cu părinții celor care au filmat a reieșit faptul că doar au mimat un act sexual, în baza unor promisiuni. Cei care au filmat le-au făcut o promisiune că, dacă pun în aplicare o astfel de scenă, unul va primi două țigări, celălalt un telefon. A fost o chestiune mai mult ca o joacă, dar fără să conștientizeze care este efectul. Protagonistul scenei fierbinți, unul dintre ei, chiar a fost plasat într-un centru de plasament cu o zi înainte de a se afla, probabil s-a întâmplat cu o zi înainte de a fi luat de cei de la protecție, tocmai pentru că provine dintr-o familie dezorganizată, copilul dormea pe unde apuca și am luat hotărârea să îl plasăm într-un centru din localitate”, a spus Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia.

Comenteaza aceasta stire