vineri, 18 ianuarie 2019

SCENE ȘOCANTE într-o gară! Bărbat dat jos din tren și bătut de controlor și călători - VIDEOUn bărbat a fost dat jos din trenul care circula pe ruta Timișoara – Simeria, iar apoi bătut de controlor și doi călători, într-o gară din județul Arad. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri.

Polițiștii din județul Arad au deschis, azi, un dosar penal pentru loviri sau alte violențe după ce, luni după-amiază, pe rețelele de socializare a fost postat un filmuleț în care apare un bărbat care este bătut de mai mulți călători, dar și de către controlor.

Incidentul a avut loc în gara Milova, din județul Arad, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani este obligat să coboare din tren de către un tânăr și de controlor. Bărbatul încearcă să se urce înapoi în tren, dar este lovit cu piciorul. Apoi, controlorul coboară din tren și începe să-l lovească pe bărbat, fiind ajutat de alte două persoane, acesta rămânând nemișcat pe peron.

“Polițiștii de transporturi feroviare Arad au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla într-un tren care circula pe relația Timișoara - Simeria, în stația Milova, a fost constrâns să coboare, fiind agresat apoi de mai multe persoane necunoscute de acesta. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, arată reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Sursă foto: aradon.ro

Comenteaza aceasta stire