luni, 18 iunie 2018

Școlile și liceele din 16 județe ale țării și din Capitală sunt închise, astăzi, din cauza zăpeziiUnitățile de învățământ din București și din alte 16 județe din sudul, estul, centrul și nordul României sunt închise, astăzi, din cauza căderilor abundente de zăpadă, iar Ministerul Educației anunță că și în următoarele două zile, cursurile vor fi suspendate în nouă județe și în București.

Ministerul Educației Naționale a anunțat că toate școlile și liceele din județele Brașov, Brăila, Giurgiu, Maramureș, Teleorman, Buzău, Dâmbovița, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanța, Olt, Călărași, Ialomița, Argeș și din Municipiul București sunt închise, miercuri, din cauza căderilor abundente de zăpadă, notează Mediafax.

Ministerul a anunțat, de asemenea, că joi vor fi suspendate cursurile în județele Brăila, Giurgiu, Maramureș, Buzău, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și în Municipiul București, iar vineri unitățile de învățământ preuniversitar din județele Brăila, Giurgiu, Maramureș, Buzău, Vrancea, Ilfov, Călărași, Constanța și din Municipiul București vor rămâne închise.

În Capitală, cele mai multe dintre universități au suspendat cursurile săptămâna aceasta din cauza gerului și ninsorii. Sunt, însă, facultăți unde activitatea didactică nu a fost întreruptă, ministrul Educației precizând că fiecare unitate de învățământ superior are autonomie și poate decide dacă îi cheamă sau nu pe studenți la ore.

Comenteaza aceasta stire