miercuri, 20 iunie 2018

Șeful ISJ Brăila, acuzat că a lovit angajații unui bar, după ce a primit nota de plată de la bucătăreasă!Șeful Inspectoratului Școlar din Brăila este acuzat că a lovit angajata unui bar, în timp ce se afla pe faleza Dunării, polițiștii deschizând un dosar de cercetare penală în acest caz. Gheorghiță Dan confirmă incidentul și spune că a fost deranjat de faptul că nota de plată i-a adus-o bucătăreasa.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Brăila, Laura Dan, a declarat azi, pentru Mediafax, că se efectuează cercetări după ce o femeie, angajata unui bar din oraș, a reclamat că un bărbat care a refuzat să părăsească localul a provocat un scandal.

Pe data de 9 septembrie, la ora 1.00 noaptea am fost sesizați de o femeie în vârstă de 42 de ani, angajată a unei terase din municipiul Brăila, că un bărbat a provocat scandal și refuză să părăsească localul. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști. Agenții au identificat un bărbat de 37 de ani care ar fi lovit un alt bărbat de 50 de ani. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe. Cercetările continuă”, a declarat Laura Dan.

Surse apropiate anchetei susțin că cel care a provocat scandalul a fost inspectorul școlar general, Gheorghiță Dan.

Contactat de Mediafax, acesta a confirmat că el a fost cel implicat în incidentul de la barul de pe faleză, dar că nu are cunoștință că i s-ar fi întocmit un dosar penal.

Nu am cunoștință de vreun dosar penal pe numele meu. În mod normal, ar fi trebuit să fiu informat, însă nu am fost. Recunosc însă că am avut un incident cu angajații unui restaurant. Am fost deranjat de faptul că nota de plată a fost adusă de bucătăreasă și nu de ospătar. De aici a pornit tot scandalul. Au fost anumite injurii, dar nu am sărit la bătaie la nimeni. Eu nu știu nimic de vreun dosar penal”, a declarat, pentru Mediafax, Gheorghiță Dan.

Gheorghiță Dan este inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Județean Școlar Brăila, iar de la începutul lunii septembrie i-au fost delegate, pentru 60 de zile, atribuțiile de inspector școlar general până la organizarea unui concurs pe post.

Comenteaza aceasta stire