luni, 26 august 2019

Simona Halep a confirmat că va continua colaborarea cu antrenorul Daniel DobreSimona Halep (27 de ani, 3 WTA) a revenit în România, după ce a fost eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros 2019 de Amanda Anisimova, și s-a declarat mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut la French Open, unde s-a prezentat din postura de campioană en-titre.

Halep a anunțat că va continua cu Daniel Dobre antrenor. "A fost o plăcere să fiu în această poziție (n.r - să-și apere titlul), poate se va mai repeta. Da. (n.r. continui cu Daniel Dobre?) Sunt foarte pozitivă și mă bucur că pot să joc tenis în continuare. Nu a fost o dezamăgire, cred că e un rezultat foarte bun. Nu contează ce spun alții", a spus Simona Halep, la revenirea în țară, pe aeroport.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale Roland Garros 2019 de americanca Amanda Anisimova, scor 2-6, 4-6, și va avea parte de o coborâre drastică în clasamentul WTA. Românca se va afla, de luni, pe locul opt în ierarhia mondială. Ea a pierdut 1.570 de puncte.

Comenteaza aceasta stire