miercuri, 21 august 2019

Simona Halep, după finala Australian Open: A fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodatăSimona Halep (27 de ani) a rămas plăcut impresionată de lupta dintre Naomi Osaka și Petra Kvitova, din finala Australian Open, încheiată cu victoria tinerei japoneze de doar 21 de ani, scor 7-6, 5-7, 6-4.

 

La fel ca multe alte voci autorizate din circuitul feminin, Halep, care de luni va ocupa poziția a treia în ierarhia mondială, a apreciat nivelul incredibil atins de cele două jucătoare și le-a felicitat pe ambele pentru performanța obținută în primul Grand Slam al anului: ”A fost una dintre cele mai bune finale pe care le-am văzut vreodată! Naomi, felicitări pentru câștigarea celui de-al doilea turneu de Mare Șlem și obținerea numărului unu mondial. Felicitări Petrei Kvitova pentru un turneu uimitor și pentru această revenire”, a fost mesajul sportivei noastre, pe Instagram.

Începând de luni, Naomi Osaka, Petra Kvitova și Simona Halep vor fi, în această ordine, primele trei jucătoare din clasamentul WTA. Lider va fi Osaka, cu 7.030 de puncte, urmată de Kvitova, cu 6.20- de puncte, și Halep, cu 5.582 de puncte.

 

Comenteaza aceasta stire