marţi, 19 martie 2019

Simona Halep, înainte de FedCup: Vreau să câștig meciurile și să câștigăm partida cu ElvețiaSimona Halep a declarat, în această seară, la Cluj, că vrea ca echipa națională a României să câștige partida cu selecționata Elveției din FedCup, afirmând că se simte bine și că este în formă, după ce s-a antrenat în ultimele două săptămâni.

Simona Halep a declarat, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, unde a sosit pentru partida din FedCup cu naționala Elveției de la sfârșitul săptămânii, că se simte ca acasă la Cluj-Napoca, având încredere că vor avea loc meciuri frumoase.

„Mă simt bine, am muncit foarte mult în aceste două săptămâni, mă simt în formă, să vedem cum va fi la meciuri. Va fi un pic de presiune, dar cred că va fi bine. Deja mă simt ca acasă aici la Cluj, mă bucur că de data asta pot să joc, de fiecare dată când vin, vin bucuroasă, cu încredere, să vedem ce va fi, sper să avem meciuri frumoase. Mă bucur că mulți oameni vin să ne susțină, este o atmosferă deosebită de fiecare dată când jucăm la Cluj. Vreau numai să câștig meciurile și să câștigăm partida”, a spus Halep.

Întrebată dacă mai are probleme de sănătate, Halep a răspuns că nu are nicio problemă și că s-a antrenat foarte bine.

„Sunt gata să încep sezonul de zgură, sper să fie bine. În fiecare zi voi fi la Sala Polivalentă, mă voi antrena”, a subliniat jucătoarea.

Căpitanul nejucător al echipei Elveției, Martina Hingis, aflată pentru prima oară în România, a declarat, la rândul său, la sosirea pe aeroportul clujean cu o oră înaintea Simonei Halep, că speră ca, la sfârșitul săptămânii, să fie un tenis mare la Cluj-Napoca, jucătoarele României având o mare experiență.

„Prezența Simonei Halep, numărul unu mondial, este dificilă pentru noi, dar în tenis, să joci în FedCup este ceva special. Sper ca echipa mea să dea tot ce poate pe teren, nu avem nimic de pierdut. (…) O respect mult pe Simona Halep, cred că este o mare jucătoare pentru tenisul românesc și internațional, este o personalitate”, a spus Hingis.

Hingis și Halep au fost întâmpinate pe aeroportul clujean de primarul Emil Boc, care le-a dăruit câte un buchet de flori.

Echipele de tenis feminin dintre echipele naționale ale României și Elveției din FedCup se vor disputa sâmbătă și duminică în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Comenteaza aceasta stire