luni, 19 august 2019

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian OpenSimona Halep s-a impus greu în fața sportivei Kaya Kanepi, 6-7 (2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decât se aștepta. De asemenea, românca i-a cucerit pe australieni, după ce a susținut că e pe jumătate australiancă.

"Vă mulțumesc! Ați fost fantastici, vă mulțumesc pentru ajutor. Mă bucur că am câștigat. Nu vreau să-mi amintesc acel meci (n.r. - înfrângerea cu Kaia Kanepi de la US Open 2018), știam ce trebuie să fac, știam că trebuie să fiu puternică, să am încredere. Sunt foarte fericită.

Acum merg cu mai multă încredere (n.r. - în turul secund la turneul australian), o să fie la fel de greu, voi avea mult mai mult de muncă".

Halep știe cum să-și apropie fanii, iar la final a dat o declarație care, mai mult ca sigur, i-a mișcat pe australieni: "Fiecare meci e greu. Oamenii de aici au fost foarte amabili cu mine. Îmi place Australia, sunt pe jumătate australiancă, pentru că am avut un antrenor australian. Multumesc, Darren, pentru toți acești ani!", a declarat Halep după meci.

România duce trei sportivi în turul doi la Australian Open 2019: marți, Simona Halep și Marius Copil au confirmat așteptările, s-au impus și i s-au alăturat Irinei Begu în faza a doua de întreceri

Simona Halep a trecut de Kaia Kanepi, pe Margaret Court Arena, 6-7 (2), 6-4, 6-2, câștigând primele seturi în meci oficial după o secetă începută în august 2018.

Comenteaza aceasta stire