marţi, 23 octombrie 2018

ȘOCANT! Copil de 12 ani violat în curtea școlii de trei colegi de 14 ani!Caz șocant la o unitate de învățământ din localitatea băcăuană Sascut. Părintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de poliție că fiul său a fost violat de trei colegi cu doi ani mai mare decât acesta.

Totul s-ar fi petrecut în curtea școlii în timpul orelor de curs. Copilul de 12 ani ar fi fost obligat să facă sex oral cu cei trei băieți de 14 ani. Ulterior, victima violului a intrat la cursuri, însă fără a avea curaj să spună profesorilor ceea ce i s-a întâmplat, chiar dacă, la fel ca și agresorii săi sexuali, au lipsit de la primele ore de curs. Abia când a ajuns acasă, copilul a povestit tatălui său abuzul la care a fost supus.

„În urma sesizării făcută de către tatăl minorului, s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. În acest caz, sunt cercetați trei minori din comuna Sascut”, a declarat, azi, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.

Comenteaza aceasta stire